Kosilo na žlicoČas je za dieto. Pa ne da moram shujšati, ampak ker mi rahlo KVČB nagaja. Nič hujšega, mislim, da bo disciplina pri hrani naredila svoje. V ponedeljek sem pojedel sendvič narejen s še tople žemlje in je bilo očitno preveč drzno. Načeloma lahko jem skoraj vse (ko sem v remisiji seveda) a toplo testo (kruh, pica, ...) mi pa nikakor ne ustreza. Zato sem danes pripravil ''lahko'' juho. Priprava, kot je zame že značilno je enostavna. Lonec vode pristavim na ''ogenj''. Med tem, ko se voda segreva pripravim sestavine. Krompir, piščančje meso, korenček narežem na manjše kose in dam v lonec, da se začne čim prej kuhat. Za okus dodam petršilj, timijan, sol, malo celega popra, popečeno čebulo in česen ter kurkumo.
Vse skupaj kuham 30-45 minut oz. toliko, da sta krompir in meso dovolj kuhana. Če želite juho zgostiti, lahko preden posrežete pretlačite korenček in krompir. Dober tek ;)
0 Comments
Leave a Reply. |
MEŠANO NA ŽARUSLEDI MICategories
All
|